Bent u IGJ proof? De check-up van uw kliniek of praktijk bestaat uit een aantal stappen of fases.

  1. Bezoek kliniek: een kennismakingsgesprek van een uur waarbij de aanpak en principes worden uitgelegd. Globale checkup, rapportage geeft globaal beeld van geconstateerde bevindingen.
  2. Aansluitend aan het kennismakingsgesprek een uitgebreide gedetailleerde check, afhankelijk van uw doelstelling is dit op basis van IGJ kader, en NEN-EN 15224 normen of normering van uw beroepsvereniging (b.v. NVCG, NVPC, NVA), interactief met toelichting, met rapportage van de bevindingen en aanbevelingen en een offerte voor de vervolg invulling.
  3. De vervolginvulling doet u met begeleiding van Mediservices; deze begeleiding is naar keuze op afstand (dit is de beste optie qua tijdbesteding en prijs-prestatie verhouding). Locatiebezoek indien nodig of wenselijk.
  4. Nadat de bevindingen zijn aangepakt wordt aangeraden na een paar maanden de (nu kortere) gedetailleerde check-up te herhalen. U weet dan of de bevindingen zijn opgelost en de aanbevelingen aantoonbaar zijn geïntegreerd in de werkwijze.
  • Tijdens de begeleidingsfase is er altijd de mogelijkheid voor telefonische consultatie. Regelmatig zal telefonisch voortgangsoverleg plaatsvinden. Gezien de hoeveelheid acties die meestal spelen is simpele software voor het managen van de diverse taken beschikbaar, zodat gemakkelijk en duidelijk samengewerkt kan worden.
  • De doorlooptijd van de stappen of fases wordt in overleg worden bepaald.